Dues persones identificades i un detingut a la concentració a Sants contra els acomiadaments a Caprabo

Concentració davant del Caprabo de Carretera de Sants, aquesta tarda. Font: @SantTV

Veïns i veïnes de Sants convocats per la Comissió Laboral de Sants i treballadores de Caprabo han fet aquesta tarda una concentració de denúncia i boicot de la política de l’empresa contra els treballadors que reivindiquen els seus drets (han acomiadat a quatre membres del comitè d’empresa combatiu): Cap acomiadament sense resposta! Boicot a Caprabo! No compris a Caprabo!!

La convocatòria ha anat arreplegant gent al voltant de l’establiment que hi ha al costat de Pl. Sants, a Carretera de Sants. Des de la carretera diversos vehicles s’han solidaritzat fent soroll amb els clàxons.

L’acció tanmateix, ha estat acompanyada des d’un principi per al menys dos cotxes dels Mossos d’Esquadra que han terminat barrant ells mateixos el pas al supermercat i a demanar identificacions i carregant contra les persones concentrades al carrer amb el resultat de dues persones identificades i un company solidari de Sant Andreu detingut.

Aquesta convocatòria forma part de les accions descentralitzades de solidaritat i suport mutu de i entre els treballadors i treballadores de la Coordinadora Laboral i Suport Mutu 15M.

ACTUALITZACIÓ via @SantsTVLa persona que havia estat detinguda en la concentració de solidaritat amb las treballadores de Caprabo ja està en llibertat#SoliCaprabo

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!!

Podeu seguir les novetats al twitter de @SantsTV i @La_Directa, així com a @Laboral 15M

Anuncis
%d bloggers like this: