Comitè de Conveni de TMB als moviment socials, col·lectius i persones solidàries: Gràcies

COMITÉ DE CONVENIO

TRANSPORTS DE BARCELONA

 

A les Assemblees de Barri, als moviments socials, als col·lectius i a les persones solidaries amb els treballadors/es de busos de TMB:

Gràcies de tot cor

En primer lloc, el Comitè de conveni (format per treballadors/es d’autobusos d’ACTUB, CGT i PSA) volem donar les gràcies a totes les assembles barrials, als moviments socials, als col·lecitus i a les persones que han mostrat el seu suport a la lluita de TMB i que, a dia d’avui, segueixen defensant un Transport Públic i Popular.

També us volem transmetre el nostre recolzament, en la mesura de les postres possibilitats, en les futures mobilitzacions que organitzeu i en les que altres veins i veïnes de Barcelona estàn realitzant (Linia 112, Linia 35, etc.).

Un cop dit això, evidentment, volem deixar clar que nosaltres no estem gens contents de com ha acabat, pel moment, aquest conflict, que seguix existint per que no s’han resolt les causes que el van propiciar.

No estem contents per que com a treballadors/es d’autobusos de TMB no hem aconseguit les nostres dues fites que vam establir a la convocatoria de vaga i que legalment ens pertoquen: Cumpliment del Conveni col·lectiu i Eliminació de retallades en el servei d’autobusos.

Evidentment, com a Comitè de conveni acatem el que diu l’Assemblea General de treballadors/es en agradi o no ens agradi el que surti de la votació a mà alçada.

Com sabeu, el que vam decidir els treballadors/es d’autobusos de TMB en l’Assemblea General del 26 de febrer a la cotxera del Triangle va ser NO acceptar la proposta dela Direcciói NO començar la vaga.

Els motius d’aquestes dues decisions són múltiples i, logicament, estem disposats a explicar-los allà on calgui i amb qui calgui. Podeu contactar amb nosaltres a: comitedescansos@gmail.com

Per últim, constatar que per la nostra part ha sigut un orgull treballar colze a colze amb vosaltres i que, per la nostra part, estem a la vostra disposició, al igual que esperem que vosaltres ho esteu a la nostra.

Una abraçada fraternal,

 Comitè de Conveni                                             8/Març/2012

Anuncis
%d bloggers like this: