Idees per fer teva la #vaga29M !!

El proper 29 de març s’ha convocat una vaga. Per la brutal reforma laboral que amb prou feines ens deixa algun dret a la feina. Però també contra les retallades socials que estan destrossant els serveis públics i que ens neguen les conquestes que tant ha costat assolir. També contra l’atur i pel futur de la joventut d’aquest país, perquè no hagi d’emigrar.

Moltes persones estem d’acord en què cal fer-hi alguna cosa, per aturar aquest desastre. Moltes tenim ganes de demostrar que no estem gens d’acord amb el que està passant. Algunes no podrem fer vaga, potser perquè estem a l’atur, potser perquè normalment la nostra feina és tenir cura de la casa i la família, i fins i tot, algunes altres persones, perquè encara tenen més por de les amenaces dels seus empresaris que de l’existència de precarietat i angoixa a què la reforma ens condueix.

Però res t’impedeix agafar un vell llençol i expressar el teu rebuig a la reforma i les retallades, el teu suport a la vaga. Et convido a que posis el teu balcó o finestra en vaga. Penja la teva pancarta al balcó, posa-hi 29M VAGA i el que et vingui de gust dir. Que es noti que som molts i moltes!

 I explica-ho per mail als teus contactes, comenta-ho al facebook o posa-ho al twitter amb l’etiqueta #balconsenvaga (fins i tot pots penjar-hi la foto de la teva pancarta!).

 Ens volen amb por, en precari, i en silenci. Però no callarem. Fes-ho córrer, si us plau.

Anuncis
%d bloggers like this: