Acampada Sants: Comunicat sobre les detencions de les vaguistes i en defensa dels drets i llibertats civils

Des de l’Assemblea Indignada 15M de Sants, i  atesa la greu situació d’atemptat contre les llibertats ciutadanes que estem patint darrerament, volem exigir responsabilitats, i per això expressem el següent comunicat:

  •  Exigim la immediata posada en llibertat de totes les persones detingudes arran de la vaga del 29 de març.
  •  Denunciem la campanya de criminalització de la protesta social que s’esta portant a terme desde el poder i els mitjans de comunicació afins.
  •  Exigim la identificacó reglamentària dels agents dels Mossos d’Esquadra, i la prohibició dels mitjans de força lesius i indiscrimats, com és el cas de las pilotes de goma o els gasos lacrimògens.
  •  Com a responsable polític del punt anterior, exigim la dimissió immediata del Conseller d’Interior, senyor Felip Puig i Godes.
  •  Animem a tota la gent a sortir al carrer a defensar els drets civils i democràtics i a lluitar contra la política de retallades socials i laborals.
  •  Animem a tots els veïns i veïnes del barri de Sants, i de Barcelona i àrea metropolitana en general, a afegir-se aquest diumenge 22 d’abril a la manifestació de denúncia d’aquests fets que tindrà lloc a les 18:00 a la Plaça Catalunya, aixi com a les mobilitzacions previstes com a part de la jornada de protesta global del 12 de Maig, molt especialment a la manifestació prevista a Barcelona, a les 18:00 de la data citada.

Juntes podem.

Sants, 20 Abril 2012

 

Anuncis
%d bloggers like this: