l’empresa de fabricació i venda de pa El Molí Vell, SL acomiada a 6 treballadores per defensar els seus drets

Acomiadades després de la vaga general del passat 29-M

 

CCOO denuncia que l’empresa de fabricació i venda de pa El Molí Vell, SL acomiada a 6 treballadores per defensar els seus drets

 

L’empresa de fabricació i venda de pa El Molí Vell, SL, pertanyent al grup Europastry, ha acomiadat a 6 treballadores -la majoria, mares de família-, per haver-se acollit al seu dret constitucional, exercint com a tals, de fer vaga en la convocatòria de vaga general del passat 29 de març.
Des de la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya no tolerarem la campanya de pressió i de por que l’empresa està conreant des de fa algun temps en contra de les treballadores i les representants de CCOO al comitè d’empresa.

 

Des de CCOO s’ha intentat conversar amb l’empresa, no arribant a aconseguir el diàleg i per tant no queda més remei que actuar i prendre les mesures legals i sindicals necessàries en la defensa dels drets i perquè es readmeti a les acomiadades.
Hem d’acabar amb aquesta campanya que l’empresa està propagant i per a això fem una crida a la ciutadania de Catalunya a solidaritzar-se amb les acomiadades (a centres de treball de Barcelona) i que tingui en compte la falta de sensibilitat i responsabilitat d’aquesta empresa cap a les seves treballadores.

 

Per a més informació:

Miguel Ángel Domínguez, secretari general de la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya, telèfon 649.870.323

 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 10 de maig de 2012

Anuncis
%d bloggers like this: