Marea Granate: treballadores de la Plataforma de la Ciutat de la Justícia en lluita!! Aqui podeu veure les seves convocatòries #12m15m

Explicar-vos que vam ser els primers en instalar punt d’informació sobre Injustícies laborals a la plaça Catalunya en el fòrum dels pobles, en la jornada del 12M al 15M.
Ens han entrevistat més de 6 mitjans de comunicació: RAC1, Antena3, TV3-3/24, Cuatro, RadioNacionalEspanya,i la Sexta.
Alguns enllaços:
També hem participat en la Manifestació, com a marea granate,i amb megapancarta i megàfon, i durant la mateixa el Punt d’Informació ha continuat actiu per informar a la gent que s’apropava a conèixer les nostres reivindicacions.
Una jornada amb molta satisfacció, i també amb molta feina ben feta, molt esforç, amb compromís , responsabilitat i esperança.
Us informem que diumenge 13, i també dilluns 14 i dimarts 15, tant pel matí com per la tarda hi haurà el punt permanent, compartit amb altres col·lectius de la coordinadora laboral i suport mutu 15M, amb els nostres comunicats i documents Us convidem a col·laborar i a venir, per seguir amb la denúncia contra les retallades patides i la privatització.
Recordar-vos les dues properes activitats:
Dmc 16: 10h a les portes dels centres de treball, “esmorçar reivindicatiu”.

21 Maig: Concentració protesta 16:30h c/Casp amb Pau Claris.

24 maig: Assemblea general de plataformes de treballadores i treballadors de departament de la Gene.  16:30h, Pta 13ª Edifici I Ciutat de la Justícia.
La lluita continúa!!! No ens rendim i tenim força per estona!
Féu difusió, gràcies!
Plataforma Ciutat de la Justícia
Anuncis
%d bloggers like this: