QUÈ PODEM FER PER LA LLIBERTAT DE LA LAURA i contra la repressió als i a les que lluiten?

QUÈ PODEM FER PER LA LLIBERTAT DE LA LAURA i contra la repressió als i a les que lluiten?

 

1. Seguir i difondre la web de la campanya (adhesions, convocatòries, mobilitzacions, solidaritat, suport mutu, fotos, materials, etc.) :

 

 http://laurallibertat.wordpress.com  

2. Assistir a les diferents mobilitzacions que hi ha convocades.

La propera és aquest dijous 17-M a Barcelona, tant al matí i migdia com a la tarda, amb les següents cites:

  • 9:30 – 10:00 h., concentració davant l’Audiència Provincial de Barcelona (Passeig lluís Companys 14, junt a Arc de triomf)
  • 11:30 h., concentració davant del Parlament de Catalunya, fins que acabi la compareixença de Felip Puig sobre el 29-M.
  • 17:30 h., manifestació en contra la repressió i per la llibertat de la Laura. Sortida a mallorca/Roger de Llúria, davant de la Delegació del govern)

 

3. Escriure una CARTA a la LAURA a la presó. Ho podeu fer a aquesta adreça (important, en un e-mail anterior havia donat malament el segon cognom):

Laura Gómez Rodríguez

C.P. Dones de Barcelona
C. Doctor Trueta 76-98
08005 – Barcelona.

 

Recordeu de posar el nom amb els dos cognoms i un reminent.

 

4. Fer aportacions econòmiques per ajudar a la campanya i, sobretot, poder compensar el salari que la Laura deixa de percebre pel fet d’estar empresonada, ja que del seu sou viuen ella i la seva filla. A tal fi la CGT de Barcelona ha obert aquest
 Compte de solidaritat amb Laura:  3025-0001-15-1433469634
Si voleu que el vostre nom surti al llistat d’aportacions o que, si al final no cal fer servir els diners, se us puguin retornar, en el CONCEPTE especifiqueu el vostre nom. En cas contrari marqueu “anònim”.

5. Continuar ferms en la lluita i, si podeu, organitzar al vostre poble o barri xerrades i altres actes en contra la repressió i de suport a la Laura.

 

---------------------------
Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) 
Secretaria d'acció social - Comitè confederal
Telf. 692057591
Anuncis
%d bloggers like this: