Plataforma Ciutat Justícia: com va anar la concentració del dia 21

Feedback de la concentració/marxa que s’ha iniciat a les 16:30 a Pau Claris x c/Casp i ha finalitzat a FUNCIÓ PÚBLICA, amb la lectura d’un comunicat.

Un centenar de Companyes i companys de diferents Serveis,Plataformes, Assemblees, Col·lectius, Coordinadora laboral i suport mutu 15M, alguns sindicats i d’empreses vinculades a la Generalitat, hem PROTESTAT CONTRA LES RETALLADES, PRIVATITZACIONS I ACOMIADAMENTS del govern dels millors…que està instaurant la pitjor administració pública.

Nosaltres: PERSONAL DE GESTIÓ, EDUCADORS/ES SOCIALS, TREBALLADORS/ES SOCIALS, PSICÒLEGS/GUES, MEDIADORS/ES, DAMS, TÈCNICS,… Creiem en la lluita, per això no ens rendim, faci vent o faci fred, allà estarem i us convidem a sumar forces, perquè existeixen moltes formes de lluitar, i totes són vàlides, gràcies per la Participació i difusió d’aquesta informació.
Perquè la única lluita que es perd és la que s’abandona!
També perquè la nostra dignitat com a classe treballadora no està en venta, deixaràs que diguin que una gran majoria està d’acord amb la seva política injusta?

Salut i seguim! 
Recordeu:
Cada dmc a les 10:00 a les portes de tots els centres de treball, Esmorçar reivindicatiu.
Anuncis
%d bloggers like this: