[ensenyament] ASSEMBLEA GROGA SANTS Acta 2 Juny – Acords – 12J Totes al Departament – 20J 3a Trobada

Benvolgudes companyes i companys,

Us passem l’acta de la Trobada del 2 de juny i també passem els principals acords als que vam arribar en finalitzar l’Assemblea. Ens trobarem el proper dia 20 de juny a les 19h a l’INS INS JAUME BALMES (Institut Jaume Balmes | c/ Pau Claris 121).

Recordem que el dimarts 12 de juny hi ha convocada una concentració al Departament d’Ensenyament a Via Augusta!!! Porteu carmanyola ja que potser ens quedem a sopar…i lo que surja!

Us Esperem a tots i totes per dir prou a l’atac continuat contra l’Educació Pública i davant la situació d’atur en la que es trobaran molts companys i companyes el curs vinent!!!

Principals acords als que vam arribar a l’Assemblea del 2 de juny:

1.- Convocar, difondre, recolzar i participar de la concentració del dia 12 de juny a les 17h davant del Departament d’Ensenyament, Via Augusta 202-226.

(Es creava una comissió que s’encarregava de preparar-ho.)

 

2.- Convocar, difondre, recolzar i participar d’una concentració el proper 31 d’agost. (Ho preparava la comissió del 12 de juny)

3.- Estem tots d’acord en que no començarem el curs amb normalitat i es fa la proposta de fer una jornada de vaga de tots els sectors educatius el primer dia de curs: 12/13 de setembre. Degut a la necessitat de valorar-ho als diferents espais dels quals procedim i d’arribar al màxim consens possible acordem acabar de decidir-ho el proper dia 20 de juny.

4.- Convocar, difondre, recolzar i participar d’una manifestació de tota la comunitat educativa el proper 15 de setembre.

5.- Es fa una comissió per començar a treballar el tema de no comprar llibres de text.

Per acabar de decidir i perfilar algunes de les propostes l’Assemblea Groga us convida a totes a participar el proper dia 20 de juny!!

Caminem plegats!

Salutacions coordials,

Assemblea Groga

Anuncis
%d bloggers like this: