Comunicat de l’ocupació per persones a l’atur de l’Oficina de Treball del carrer Sepúlveda

C O M U N I C A T

 

Aquest matí un centenar de treballadors/es en atur i ciutadans/es solidaris han ocupat al crit de “Treball o prestació” l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) en Carrer Sepúlveda n º 156 per protestar contra el “cop de destral” a la prestació contributiva d’atur i als diversos subsidis que tenen dret després d’esgotar la prestació, també contra la criminalització de les persones en atur a les quals no es respecta la “presumpció d’innocència” i poden patir la suspensió arbitrària de la seva prestació amb la simple observança de mers “indicis” de frau.

L’acció que ha durat prop de dues hores s’ha desenvolupat pacíficament i ha comptat amb la simpatia del personal de la pròpia OTG i les persones en atur que durant aquest temps feien gestions.

A l’Assemblea que s’ha desenvolupat a l’interior de l’OTG s’ha denunciat les retallades decretats pel Govern de Rajoy, que també afecten els empleats públics, i s’ha reivindicat la gestió pública de l’ocupació davant la seva privatització a través de les ETT, s.

També s’ha informat de la Iniciativa Legislatura Popular per una “Renda garantida Ciutadana” en compliment de l ‘article 24.3 del Estatut d’Autonomia, que serà presentada en roda de premsa el proper dijous 19 de juliol, a les 11:15 hores, Planta 3 ª, al carrer Rivadeneyra n º 6.

Després de trucar a participar en la mobilització unitària de protesta contra les retallades el proper dijous 19 de juliol, a les 19 hores (inici Plaça Catalunya cantonada Ronda Sant Pere, al costat de Cort Anglès), ha finalitzat l’ocupació.

Barcelona 17 juliol 2012

Coordinadora d’Assemblees i col · lectius de treballadors / es en atur de Catalunya

Anuncis
%d bloggers like this: