Neix la Plataforma de Solidaritat amb Andreu de Cabo

Expressem el nostre absolut rebuig a l’acomiadament del company i treballador d’autobusos de TMB, Andreu de Cabo.

Un lluitador sindicalista que ha estat al costat de les lluites amb els seus companys de la secció de telecomunicacions i els conductors/es d’autobusos.
Un lluitador acomiadat per no dubtar també en denunciar als caps responsables de corrupteles en el seu departament, raons per les que TMB ha aprofitat la finalització del temps de garanties del dret com a delegat sindical per la CGT per acomiadar-lo.

Aquesta és una pràctica empresarial molt utilitzada pels patrons en els actuals temps. Aquest és un atac més als treballadors/es, com les lleis que permeten enviar a milions de treballadors/es al carrer amb la retallades dels actuals governs que suposen la pèrdua dels drets socials, laborals i polítics, pels treballadors/es i sector populars.

L’acomiadament del company Andreu de Cabo és un exemple de moltes altres situacions de companys/es acomiadats/des i/o represaliats per lluitar contra els patrons pels drets dels treballadors/es.

L’acomiadament de l’Andreu és càstig a la solidaritat, és un càstig exemplar a la lluita pels drets laborals però també per posar en evidència la corrupció i l’assetjament sexual dins de una empresa pública ja famosa pel nombre de directius i els sous que s’empassen en un context de reducció del servei de transport públic, pujada de tarifes i retallades a la plantilla.

Per això: totes i tots plegats hem de dir i lluitar:

-No als acomiadaments i no al acomiadament d’Andreu de Cabo.

-Exigim la readmissió a Autobusos de TMB d’Andreu de Cabo.

Com ell, continuem lluitant:

-Contra les retallades socials, laborals i polítiques.

-Contra la repressió sindical

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!

+ informació: http://andreureadmissio.wordpress.com

Anuncis
%d bloggers like this: