1 Octubre comença vaga indefinida a TMB contra la retallada salarial i per la readmissió d’Andreu de Cabo

Decisions de l’Assemblea General de Treballadors i Treballadores de Transports de Barcelona del passat 13 de setembre contra la retallada salarial i per la readmissió d’Andreu de Cabo:

  • Secundar la vaga del 17 de setembre i Manifestació per entregar les signatures recollides per la readmissió d’Andreu de Cabo a les 11:30 Plaça Universitat.
  • Convocar vaga el dia 1 d’octubre (24 hores) en la inauguració del Retbus i a partir del 2 d’octubre indefinida de dues hores al matí, tarda i nit (Coincidint amb les hores punta). 
  • El 5 d’octubre l’aturada serà de 4 hores juntes per tornar a realitzar tots i totes Assemblea per decidir com continuem.

La plantilla també va votar en l’Assemblea General del 13 de setembre iniciar l’1 d’0ctubre una vaga de 24 hores, dia en el que s’inaugura el Retbus -així anomenat per l’anterior Alcalde, Jordi Hereu, i ara amb el nom de Nova Xarxa per desig de l’actual Alcalde Xavier Trias, per semblar que inaugura quelcom nou i pensat pel seu equip-.

Des de el dia 2 d’octubre hi haurà vaga indefinida de 2 hores en els torns de matí, tarda i nit. A més a més, el 5 d’octubre es tornaran a reunir els treballadors i treballadores en Assemblea General per decidir si modifiquen el seu pla de lluita.

Serveis Mínims Vaga del 17 de setembre:

– 6.30 h a 9.30 h: 50%
– 16 h a 20 h: 50%
– Resta del dia: 20%
– Torn de  NIT: de les 22 h del 16S fins a les 22 h del 17S.
– Resta de Col·lectius: L’impresindible.
-Bus Turístic: No té serveis mínims.
Tots i totes a les 4am a les portes de les Cotxeres!

Extret de: http://costb.wordpress.com

Anuncis
%d bloggers like this: