10/10 ASSEMBLEA GENERAL DE COORDINADORA LABORAL I SUPORT MUTU 15M #launiofalaforça

ACTA ASSEMBLEA ANTERIOR (19SETEMBRE)

La comissió de dinamització fa la següent proposta d’ordre del dia:

Dimecres 10 d’Octubre 18:30 Casa de la Solidariat (C/Vistalegre, Barcelona)


Punt 0. Metodologia. Proposta d’equip de moderació, recordatori bons costums en assemblees, esmenes i aprovació acta anterior i de la proposta d’ordre del dia. Torn de paraules per modificacions,..

Punt.1 ESTAT LLUITES LABORALS I SUPORT MUTU (1 hora)

Presentació de les situacions/problemàtiques laborals i que plantegin propostes per vehicular el suport mutu. Prioritat noves incorporacions a l’assemblea.

ΦΦ ΦEs prega als col·lectius que vinguin a l’Assemblea que facin un petit resum escrit i el facin arribar a dinamització de la Coordinadora Laboral (al correu de la coodinadora) per tal de poder enviar-ho amb antel·lació per llista i aprofitar els contactes presencials per a tasques que no poden ser suplides per mail i/o internet:

P.e. Estat de la qüestió, en quin moment es troben, …/ Dates de convocatòries ja fixades, …/ Enllaços o materials informatius,

Es prevuen: Plataforma Ciutat justícia, Servei d’Ocupació de Catalunya,  TMB (Bus) , Assemblea Aturats/des BCN,  Telefònica (CO-BAS),  Administració Pública (IAC), Papeles per Tothom, Defensem l’Acció Social Comunitària (plataforma de treballadores del sector social), Comissions Laborals de 9Barris i Comissió Laboral d Sants, treballaadors de Correus.

Punt 2.- Discusió ILP Renda Básica (20 minuts)

4.- Accions / Mobilització 31O (30 minuts)

5.- Resum (15 minuts)

5.- Crides i convocatòries. (15 minuts)

 
Anuncis
%d bloggers like this: