EixampleDreta: Davant la coacció de la patronal, ni un pas enrere!

El comitè de vaga de l’Eixample dreta ha tornat a editar, tal com va fer a la passada vaga del 29 de març, el manual per evitar el sabotatge empresarial a la vaga, aquest manual el podràs trobar a l’apartat de material a la part superior d’aquesta web. imprimeix-lo, passa-ho als teus companys i/o amics, que tothom tingui clar el nostre dret a fer vaga!

  • Fer vaga és un dret fonamental de tota persona treballadora i ningú et pot coaccionar o amenaçar per no exercir-lo.
  • Els piquets informatius són legals i actuen per garantir el dret a vaga.
  • Si a la teva empresa us demanen si fareu vaga prèviament pot ser considerat una coacció doncs no cal comunicar-ho prèviament.
  • El dret a vaga està blindadissim i ni tan sols amb l’ última i destructiva reforma laboral s’han atrevit a modificar-lo.
  • Si fas vaga, l’únic que perds és la part proporcional del teu salari corresponent a un dia de feina, si no la fas, tens molt a perdre.
  • Recorda! La patronal té molt més a perdre que nosaltres!

En tot cas, les situacions de precarietat laboral comporten que molts treballadors o treballadores tinguin dificultats per fer vaga i rebin coaccions o amenaces. Si aquest és el teu cas, pots posar-te en contacte amb el comitè de vaga del teu territori i demanar que els piquets vinguin a informar el 14 de novembre sobre el dret a fer vaga.
El comitè de vaga de l’eixample dret té un correu electrònic, un bloc i un compte a twitter on podeu fer arribar les vostres preocupacions o si, és el cas, els impediments a exercir el dret a vaga:
web: www.comitedevagaeixampledreta.wordpress.com
correu electrònic: comitevagaeixampledreta@gmail.com
twitter: @vagaeixampled
Davant la coacció de la patronal, ni un pas enrere! El #14N prenem els carrers!

https://comitedevagaeixampledreta.wordpress.com/2012/11/07/davant-la-coaccio-de-la-patronal-ni-un-pas-enrere/

Anuncis
%d bloggers like this: