[comunicat d’assemblea] Avui com ahir la lluita segueix: CONTRA L’EUROPA DEL CAPITAL, LLUITA SOCIAL!!

Ahir els carrers es van omplir d’un fort crit contra les retallades i les polítiques de l’Europa del Capital: NO devem, NO paguem! Tot i que els mitjans de comunicació del règim invisibilitzen i criminalitzen, hem de tenir ben clar, totes i tots que cada vegada més, les convocatòries alternatives a les de les cúpules de CCOO i UGT són més unitàries i més fortes, i sobre tot més nombroses. Ahir 100.000 persones vam optar per una manifestació organitzada i difosa per la base i des de la base, social i inclusiva. Sense aquesta manifestació alternativa i unitària (sindicalisme combatiu, barris, pobles, assemblees de treballadores i treballadors, feministes, població immigrada…) la nostra veu hauria quedat amagada rere les banderoles d’una burocràcia sindical al servei del capital.

Tanmateix, la televisió pública catalana i els mitjans de la patronal insisteixen en no fer públics els nostres lemes i qualificar-nos gairebé de marginals, i han optat per prioritzar les imatges d’una furgoneta fent fum i Mossos apallissant al poble.

Tot i que la campanya electoral és un poderós argument per no assetjar “massa” les mobilitzacions i lluites, ahir vam tornar a comprovar com l’abús de poder, la criminalització i la repressió és la resposta més àgil que té el Govern per respondre a un poble que diu PROU.

Tot i què el sindicalisme pactista pretén que aquesta jornada acabi aquí, totes les entitats, col·lectius, assemblees i invididualitats tenim molt clar que la nostra lluita continua, ara més que mai i dia rere dia, als centres de treball, a les places i arreu. Els treballadors i treballadores de Telefònica- Movistar continuen en vaga de fam contra els acomiadaments per baixes mèdiques i la readmissió de Marcos. Les companyes i companys de metro i bus de TMB continuen fent vaga contra la retallada salarial i la readmissió d’Andreu de Cabo, treballador solidari amb els que lluiten. Els treballadors i treballadores del sector social i els serveis públics continuen amb els divendres negres, I territorialment tant als barris i pobles el suport local a  les lluites laborals, així com a fer extensible la convocatòria d’una vaga social,de consum i de cures, està cada vegada més afermada gràcies a l’esforç i al treball col·lectiu. Ara les companyes detingudes han de sentir ben fort la calor i la solidaritat: si ens toquen a una, ens toquen a totes.

Convocatòries antirepressives unitàries (RereguardaEm, Alerta Solidària)
Convocatòries Vaga de Fam de Telefònica
Convocatòries TMB
Convocatòries Divendres Negres

Perquè no estem soles. Perquè juntes ho podem tot!
NO a la repressió. NO a les pilotes i bales de goma.
NO a l’Europa del Capital.
NO al pagament del Deute
NO a la reforma laboral i les retallades.

Per una economia al servei de les persones, no dels capitals!

Comunicat aprovat en assemblea general de la Coordinadora dimecres 21 de Novembre de 2012

Anuncis
%d bloggers like this: