14F: Concentració A Foment del Treball Anem per Feina! Acabem amb l’explotació

Concentració: Plaça de la Catedral 20h davant la Seu de Foment del Treball

Anem per feina:

Aturem la dictadura del deute i la patronal.

Acabem amb l’explotació.

El proper 14 de febrer les Foment realitzarà una trobada empresarial per demanar “diàleg i pacte” entre els diversos sectors socials i el govern de Catalunya i España. Segons ha expressat el president de Foment del Treball, Joaquín Gay “l’objectiu de l’acte és construir país”.

Però nosaltres sabem que l’objectiu de la patronal catalana no és construir país, sinó augmentar el seus beneficis a costa de l’explotació de les treballadores i els treballadors. Una patronal que no ha demanat pacte per aplicar la més ferotge Reforma Laboral, que no ha demanat pacte per aplicar EREs, que no demana pacte per acomiadar treballadores en situació de baixa per maternitat, retallar serveis socials i augmentar la pobresa del poble català. I, ara, en situació de crisi del sistema capitalista que ells han creat es demana “pacte” per portar-nos a acceptar la seva crisi. Ells són els culpables i cal assenyalar-los amb noms i cognoms, per tal que el poble es rebel·li contra la dictadura del capital.

Nosaltres sí que podem anar per feina. Els hi hem de dir ben clar als empresaris i als partits que els representen que no ens fan falta per construir una societat catalana lliure d’explotació i opressió. Ans al contrari, els empresaris representats per Foment del Treball, són el principal obstacle per la plena autodeterminació.


Anar per feina vol dir  lluitar amb les treballadores i les capes populars per tal de construir una societat amb drets socials i laborals, construir una economia al servei de les persones i no del benefici empresarial, vol dir no al pagament del deute. Vol dir en definitiva construir una societat lliure d’explotació i opressió. Perquè a Foment del Treball i a la resta de patronals (Fepime, Cambra de Comerç, Cercle Economia, etc) els hi fa por un moviment obrer organitzat, un poble que practica la desobediència civil contra la pujada dels preus del transport públic, l’aigua…. Un poble que planta cara a la dictadura del deute i la patronal.

Per tot això el dia 14 de Febrer sortim al carrer per desobeir la dictadura espanyola, l’explotació empresarial i l’opressió de totes les dissidències al sistema.

14 de Febrer – 20:00 hores

Concentració – Plaça de la Catedral

davant la Seu de Foment del Treball

Convoquen: Endavant, ARRAN, CUP, COS, SP CGT, LI, En Lluita, Un membre de la Coordinadora d’informatics de CGT i de la federació local de Barcelona, i seccions sindicals i comites d’empresa en lluita i sectors en lluita …

octaveta

Anuncis

One comment

  1. Virginia

    Seria més adequat que s’escrivís tot en les dues llengües més parlades a Catalunya: català i castellà.
    Seria más adecuado que se escribiera todo en las dos lenguas más habladas en Catalunya: catalán y castellano.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: