QUE NO ENS ROBIN LES PENSIONS!!! Xerrada a Sants

xerradapensionsQUE NO ENS ROBIN LES PENSIONS!!!

Els poders públics i un Estat financer que situa al centre als mercats i oblida el sosteniment de la vida ens empobreixen i precaritzen les nostres vides. Un clar exemple és el robatori sense escrúpols de les nostres pensions:

  • Al 2013 no s’han actualitzat les pensions contributives – jubilació, incapacitació, viduïtat i orfandat -, que afecten directament a més de 8 milions de persones a l’Estat espanyol. Tenint en compte l’increment del cost de la vida, això suposa una pèrdua de poder adquisitiu de 436 €/mes per pensionista. A més, cal tenir en compte d’altres mesures que estrangulen encara més a les i els pensionistes, com el copagament (repagament) sanitari o les retallades en ajudes a la dependència.

  • És important assenyalar que a Catalunya el 16% de la gent pensionista es troba per sota del llindar de la pobresa. La pensió de viduïtat, que sobretot per a moltes dones és l’únic ingrés, haurà augmentat només 40€ mensuals al 2020 (actualment la mitjana ronda els 500€).

  • D’altra banda, cal recordar que les pensions d’avis i àvies sostenen a unes 400.000 famílies amb tots els membres a l’atur a tot l’Estat espanyol.

Ens quedarem palplantades davant dels atacs brutals que estem patint per part d’uns governs corruptes al servei de l’economia financera? Permetrem que ens ho prenguin tot, que ens aboquin a la misèria, mentre ens roben i s’enriqueixen il·lícitament? Ens podem organitzar i fer front a la vulneració dels nostres drets? Juntes ho podem tot!

Vine el dia 2 de març a les 11h al Centre Social de Sants

(c/ Olzinelles 30)

Digues NO al ROBATORI de les PENSIONS 

Organitza: Assemblea Indignada de Sants

Anuncis
%d bloggers like this: