Marxa d’aturades 28F [vídeo], crònica i agraïment

 

Avui, reunits/des en assemblea ordinària, hem volgut expressar el nostre agraïment i transmetre una abraçada fraternal a totes les organitzacions i col·lectius que han recolzat la marxa contra l’atur i la precarietat laboral, drama que cada vegada més treballadors/es pateixen a les seves vides.
Molt especialment el nostre reconeixement va als treballadors/es del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a l’Assemblea d’Emigrants i del 15M de Cornellà, als col·lectius de l’Hospitalet, a les entitats de Can Batlló i a la Comissió de Cuina Acampada 15M, que han ofert als marxants el propi esforç i simpatia en forma de refocil·li i cura.
També volem mencionar a les representacions de professors interins”, sindicats, col·lectius de treballadors en lluita, Front Cívic de Catalunya, treballadors de Telefònica en vaga de fam, estudiants i professors universitaris, l’Espai de Coordinació Laboral, els Yayoflautas, la PHA i un llarg etcètera que, tot i les inclemències atmosfèriques, han volgut marxar amb els treballadors/es sense feina.
Una setmana després, seguim emocionat per tota la solidaritat mostrada per tanta bona gent que ha sortit a saludar la marxa des del seu lloc de treball als Hospitals cada vegada més retallats, als mitjans de comunicació cada vegada més amenaçats, a les empreses, a les botigues i als camions que es creuaven al nostre pas.
A tots diem que la nostra força és la unió, que la lluita és l’únic camí i la coordinació una necessitat. Que no ens callaran i no ens aturaran, que juntes podem acorralar la injustícia i la prepotència dels poderosos i conquistar el món millor que ens mereixem.
Visca la solidaritat de la classe treballadora!
Coordinadora d’Assemblees de treballadors/es a l’Atur de Catalunya
Dijous 7 de març de 2013
Anuncis
%d bloggers like this: