PROU Retallades i Acomiadaments al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Compas,
Com ja venim informant sindicats i treballadores del Servei d’Ocupació de Catalunya, les retallades en Polítiques d’Ocupació, com en la resta de serveis públics bàsics, van en augment. Que sapiguem amb seguretat, després dels més de 350 acomiadaments al passat mes d’agost i els més de 40 interins al desembre, aquesta setmana van al carrer uns 250 orientadors/es laborals, dedicats a l’atenció directa de les persones en atur a les oficines de Treball. En un moment on es duplica la taxa d’atur es retalla la meitat del pressupost en Polítiques d’Ocupació i la destrucció de llocs de treball continua. Al Juliol el Conseller Puig té prevista una reestructuració del SOC que preveu més acomiadaments encara, que aniran en paral·lel a la privatització de la intermediació laboral, que passarà a mans d’ETT i altres entitats homologades com ‘agències de col·locació’.
Davant d’aquesta situació de moment s’estan realitzant assemblees, estem tenint reunions amb diputats per pressionar en el debat parlamentari i estem editant material per informar a la plantilla i, sobre tot, a la ciutadania que pateix el drama de l’atur i, també, aquestes retallades.
Us fem arribar dos documents perquè en feu difusió:
Comunicat dels Treballadors i Treballadores del SOC:
Octaveta: PROU RETALLADES EN POLÍTIQUES D’OCUPACIÓ, per repartir a les oficines de Treball entre avui i demà (convocant a la mani de la funció pública de dimecres 18.30h a Pl Sant Jaume):
Salut,
Anuncis
%d bloggers like this: