Perill, Felip Puig a l’UPC

English: Logo of the Universitat Politecnica d...

English: Logo of the Universitat Politecnica de Catalunya (Photo credit: Wikipedia)

Els i les companyes del Col·lectiu UPC en Lluita volen fer la màxima difusió de l’acte que us incloc a sota. El seu rector, l’Antoni Giró, és un dels màxims defensors d’una política liberal dura a les universitats, amb privatitzacions, venda de patrimonis, acomiadaments de centenars de professors/es i personal d’administració i serveis, etc. De’n Felip Puig no cal carta de presentació, ja el coneixem prou be. L’actual conseller d’empresa i ocupació segurament no tindrà cap problema en validar els acomiadaments del seu amic A. Giró.

Salut

————————————————–

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) 
Secretaria d'acció social - Comitè confederal
Telf. 692057591


Perill, Felip Puig a l’UPC.

Antoni Giró, l’encara rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, en un nou gest de provocació envers els membres d’aquesta institució i la ciutadania en general, ha convidat el poc honorable i molt sanguinari exconseller d’interior Felip Puig per fer una conferència dins les jornades UPC-Alumni el dia 17 d’abril, dimecres, a la tarda.
Des del col·lectiu “UPC en lluita” li estem preparant una “cordial” recepció i alhora convidem a tots aquells col·lectius que vulguin expressar la seva més sincera repugnància per aquesta nova bestiesa a sumar-s’hi. La concentració es farà davant l’edifici Vèrtex del Campus Nord a les 18h i allà provarem de recordar a aquest salvatge exconseller que té un passat del qual ha d’avergonyir-se i al rector que té poc futur en aquesta universitat.
Recordeu: dimecres 17 d’abril tothom al Campus Nord de l’UPC, davant l’Auditori de l’Edifici Vèrtex, a les 18h. Us hi esperem!

Imatge en línia 1

Anuncis
%d bloggers like this: