ACORDS DE LA COMISSIÓ DE TREBALL DEL 1Maig/2013 (2a)

ACORDS DE LA COMISSIÓ DE TREBALL DEL 1Maig/2013 (2a)

24/04/2013

Col·lectius assistents: IAC, COBAS, CNT, Endavant, Bloc Feminista, Bloc Llibertari, Bloc Independentista, Assemblea del Carmel, Assemblea de Gràcia, Papers i Drets per a Tothom, Rereguarda En Moviment.

Temes tractats:

1-      Comunicació de la Mani. S’informa de la Comunicació de la mani per part de IAC, Papers x Tothom, Sindicat Ferroviari, Mercader (CGT-TMB) i Patricia (Assemblea de persones a l’atur de Barcelona).

2-      Recorregut Mani. S’explica que els Mossos intentaran modificar el recorregut plantejat per només creuar la Av. Diagonal enlloc de circular per ella, degut a la coincidència amb el partit del Barça. També probablement intentaran modificar el final de la mani, per acabar a Bruc o a Pg de Sant Joan. Finalment es vota i finalment surt la postura de mantenir el recorregut i presentar el recurs:

–          7 vots a favor de mantenir recorregut

–          6 en contra

–          1 abstenció.

En cas de que perdem el recurs es resol acceptar el recorregut imposat:

–          4 vots a favor de mantenir el recorregut

–          7 en contra

–          1 abstenció.

Les organitzacions posaran diners (60 euros) per sufragar aquesta despesa, juntament amb el camió. La Coordinadora, a més disposa de 60 euros més i la resta d’espais faran col·lecta i posaran el que puguin.

La CNT vol que consti que està en contra d’acceptar el recorregut en el cas de pèrdua del recurs.

3-      Furgoneta. El lloguer costa uns 150 euros. S’insisteix en no posar música, només proclames, des de l’inici de la mani. Cada organització aportarà persones pel micro.

4-      Manifest. Es llegirà al principi i final de la mani, i davant de les seus dels partits: en total, cinc vegades. Es proposa gravar la lectura final, per deixar-ne constància. També es deixarà espai per la lectura d’altres manifestos i reivindicacions.

5-      Diversos. Rereguarda informa que organitzaran un bloc que no s’identificaran, i quedaran a les 17.30 h a la cita. Portaran guardioles per fer Caixa de Resistència. Enviaran mail amb informació. Es diu d’agilitzar la manifestació perquè el recorregut és molt llarg.  Les organitzacions posaran 2-3 persones per assegurar la bona organització de la mani.

 

Anuncis
%d bloggers like this: