Preparació Assemblea 5 novembre 2012:

Hola a tothom!!!

amb motiu de l’assemblea de la Coordinadora Laboral i suport Mutu 15M del dia 05/11/12 a l’espai Àgora, plaça Catalunya, 9, 4t 2ª.

Us volem, si us plau, passar unes preguntes perquè les contesteu amb la finalitat de construir entre tots la mani del 14N que voleu, mitjançant el consens i l’opinió de tots,i perquè aquesta assemblea del dia 05/11/12 sigui el més àgil possible. Sobre tot ens és molt important comptar amb la veu de les assemblees de barri, col·lectius i moviments socials.

Les preguntes són les següents:

Voleu una mani alternativa a la de CCOO i UGT? O voleu anar com a bloc crític al darrera de CCOO i UGT? (ells convoquen a les 18h a plaça Catalunya)

  • Esteu d’acord en comunicar a les autoritats la convocatòria de manifestació, o preferiu que no es comuniqui? (això si surt que la major part de vosaltres voleu fer mani alternativa, sí algun col·lectiu vol que es comuniqui, posseu-se en contacte per facilitar les dades del col·lectiu o persona que s’ofereix per fer-se càrrec d’aquesta comunicació)
  • Quin lema us agradaria que portèssim a la mani o bloc crític del 14N?
  • Si surt fer mani alternativa, d’on us agradaria que surtis aquesta?
  • Si surt fer mani alternativa, quin recorregut us agradaria que tingués aquesta?

És molt important que contesteu aquestes preguntes per poder tenir uns resultats abans de l’assemblea del dia 05, per suposat que aquest dia podreu veure el que s’ha contestat.

D’altra banda, teniu fins el dissabte 03/11/12 (dissabte tot el dia inclòs) per poder contestar i enviar les vostres respostes a l’email de la coordinadora laboral.

Com que entenem perfectament que cada assemblea i cada comité de vaga té el seu ritme i la seva disponibilitat i és possible que no tothom pugui assistir a l’assemblea del dia 05, us preguem que contesteu i envieu les respostes, d’aquesta manera comptarem amb la veu i l’opinió de tothom.

Moltissímes gràcies per la vostra atenció.

Salut i alegria!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s