ASSEMBLEA COORDINADORA LABORAL 6 JUNY 18:30H Casa de la Soli. Proposta ordre del dia

Bones!!

Aquest dimecres és la propera Assemblea de la Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M.

Ara que per rescatar Bankia, el govern subasta els nostres drets i l’amenaça d’aceleració de la jubilació als 67 anys, la pujada d l’IVA es fa cada cop més evident; ara que la repressió es ceba contra les persones que lluiten… Ara que Alemanya tremola per la possible sortida de Grècia de l’Euro… i que el nombre de persones a l’atur no s’atura. Sembla una bona ocasió per posar en comú la feina que estem fent als barris, a les empreses i mirar de aglutinar esforços i fer força i bastir la solidaritat i el suport mutu, dins i fora les emprese pels nostres drets laborals, pel repartiment de la feina i de la riquessa?

La Coordinadora Laboral porta reunint-se des del novembre, en aquesta ocasió fa gairebé sis mesos de rodatge. Sembla necessari fer un pensament i veure què volem o què en podem fer d’aquest espai.

Esteu tots i totes convidades!!

Dimecres 6  de Juny, a la Casa de la Solidaritat (Carrer Vistalegre, 15, Barcelona). Metro L2 Sant Antoni.

Proposta d’ordre del dia:

Punt 0. Aprovació de l’acta anterior. Proposta d’Equip de moderació. Protocol de bons costums. Proposta d’equip de moderació. 

Punt 1. Informació i estat de les lluites.

Punt 2. Reflexió/valoració trajectòria de la Coordinadora: Cap a on volem anar? Constructiu i propositiu. Mesura de forces.

Punt 3. Convocatòries i propostes de feina conjunta concretes. (1 hora)

Punt 4. Organització, construcció i extensió de la Coordinadora.

Punt. 5. Resum i conclusions.

INFORMACIÓ: