Comissió Accions Vaga 29M ACTA

Comissió accions Vaga 29M

Propostes

1. Manifestació 29M

Es farà una manifestació alternativa que serà anticapitalista i mostrarà una alternativa real i massiva al sindicalisme pactista de la burocràcia sindical.

Sortirà de Plaça Catalunya a les 18H. Aquesta anirà al Parlament passant per Foment del Treball on es faran accions. S’opta per la manifestació alternativa perquè és opció majoritària i perquè és la única opció consensuable dins de l’àmbit de l’anticapitalisme.

Es proposa que hi hagi una pancarta inicial i al darrera un bloc unitari sense banderes. Desprès hi hauran els blocs dels sindicats, organitzacions… Darrera el bloc inicial es podran dur banderes i tot tipus de pancartes, formar blocs…

El consens passa perquè la manifestació pugui començar i acabar, a això es comprometen tots els sindicats i sectors representats en aquestes reunions. No obstant si es produissin accions violentes que alterin el recorregut de la manifestació aquesta quedarà immediatament desconvocada. S’acorda no legalitzar la manifestació, en canvi s’enviarà comunicat a públic amb el recorregut.

Es farà una segona reunió el dilluns 26 de Març a les 19.00 a la Casa de la Solidaritat.

2. Acció dia 30M

Es proposa fer una acció al dia 30. La major part de la gent diu que el dic 30 és un xic precipitat i que aquest ha de ser reservat per a possibles tasques antirepresives. Es diu de pensar des de ja com actuar davant la probable repressió i lesions i pensar accions i convocatòries. Ens aemplacem per la reunió del dilluns per portar més propostes.

3. Piquet central dia 29M

Tenim poc temps per parlar el punt. Es diu que deuríem marcar objectius clars. Hi ha diverses propostes alternatives a fer un Piquet que deambuli pel centre sense rumb. Es fa crítica constructiva de com es va desenvolupar el piquet central de la vaga del 29S.

Davant la manca de temps s’acorda mantenir la convocatoria a la Plaça Catalunya a les 12H i s’emplaça a portar propostes a la reunió del dilluns 26M.

Deixa un comentari